Zivju želatīnu, ko izmanto vitamīnu vai karotinoīdu preparātiem;
Zivju želatīnu vai zivju līmi, ko izmanto alus un vīna dzidrināšanai
A01. Graudaugi.
Graudaugi, kas satur lipekli (glutēnu) (t.i., kvieši, rudzi, mieži, auzas, speltas kvieši, triticum turgidum polonicum vai to hibridizēti celmi), un to produkti, izņemot:
Glikozes sīrupus uz kviešu bāzes, ieskaitot dekstrozi;
Maltodekstrīnus uz kviešu bāzes;
Glikozes sīrupus uz miežu bāzes;
Graudagus, ko izmanto, lai iegūtu destilātus vai lauksaimnieciskas izcelsmes etilspirtu stipro alkoholisko dzērienu un citu dzērienu ražošanai
A04. Zivis un to produkti, izņemot:
A03. Olas un to produkti
A08. Rieksti
t.i. mandeles, lazdu, valrieksti, Indijas rieksti, pekanrieksti, Brazīlijas rieksti, pistāciju rieksti, makadāmijas rieksti un Queensland rieksti un to produkti, izņemot riekstus, ko izmanto, lai iegūtu destilātus vai laukusaimnieciskas izcelsmes etilspirtu stipro alkoholisko dzērienu un citu alkoholisko dzērienu ražošanai
A05. Zemesrieksti un to produkti
Alergēni
A11. Sezama sēklas un to produkti
A07. Piens un tā produkti (ieskaitot laktozi) izņemot:
Sūkalas, ko izmanto, lai iegūtu destilātus vai lauksaimnieciskas izcelsmes etilspirtu stiproalkoholisko dzērienu un citu alkoholidko dzērienu ražošanai;
laktitolu
A06. Sojas pupas un to produkti, izņemot:
Pilnībā rafinētu sojas pupu eļļu un taukus un to produktus, ja vien to apstrādes procesā nevar palielināties alerģiskuma līmenis;